Civilingenjör inom IT / Industriell Ekonomi

Civilingenjör inom IT / Industriell Ekonomi

Dina arbetsuppgifter

Vendavo levererar analyser och djup industrikompetens som hjälper företag att ligga ett steg före. I rollen som Junior Business Consultant kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att arbeta med bolagets kunder för att förstå deras behov och därefter identifiera vilken lösning som passar för just dem. Du är tillsammans med ett team av kollegor ansvarig för leveransen.

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Placering: Kungsgatan, Stockholm

Din profil

För denna roll önskar vi att du har en Civilingenjörsutbildning inom IT, Industriell ekonomi eller Commercial awareness, I denna roll krävs ett kundfokus, analytisk förmåga, förmågan att förstå kommersiellt tänkande samt förmågan att kunna översätta kunders problem till att kunna matcha med de lösningar som Vendavo erhåller. Vi söker dig som har 0-2 års efter examen.

Denna roll kräver att du kan kommunicera på både svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vendavo driver övergången till digital verksamhet för världens mest krävande B2B-företag, låser upp värde, växer marginal och påskyndar intäkter.
Med Vendavo Commercial Excellence-plattformen utvecklar företag dynamisk kundinblick och optimala prissättningsstrategier som maximerar marginalen, ökar försäljningseffektiviteten och förbättrar kundupplevelsen.

Med en årlig marginalförbättring på mer än 2,5 miljarder dollar mellan företag inom kemikalier, distribution, högteknologi och tillverkning levererar Vendavo banbrytande analyser och djup industrikompetens som hjälper företag att ligga ett steg framåt. Vendavo har sitt huvudkontor i Denver, CO och har kontor runt om i världen.