Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Driven Installationsprojektledare till Veitech!

Driven Installationsprojektledare till Veitech!

Arbetsuppgifter och tjänsten

Vi trivs bäst då vi får chansen att bidra redan i tidiga skeden och till driftsatt anläggning där vi kan tillföra värde i hela projektets livstid med teknikkunnande, projektledning och ordning & reda. Vi vänder oss i första hand till fastighetsägare som söker en komplett partner som vill och kan ta ett helhetsansvar.

Du kommer ingå i ett team med projektledare, kalkylatorer och projektingenjörer och organisationen kommer växa successivt i takt med projektinflöde. Veitech kännetecknas av korta beslutsvägar och en platt organisation.

Veitech sitter i ljusa och moderna lokaler i city och du kommer arbeta i Stockholmsregionen. I rollen rapporterar du till Produktionschef.

Till vår uppdragsgivare Veitech söker vi nu en driven, självständig och kunnig Senior Installationsprojektledare. Du kommer in i ett tidigt skede i bolaget och du blir därför en viktig nyckelperson när det gäller bolagets framgång.

Som Senior Installationsprojektledare ansvarar du för att leda stora och komplexa installationsprojekt/entreprenader inom alla fastighetstekniska områden. Du kommer ha kundansvar i samband med projektgenomförande, samt säkerställa att avtal och projektekonomi följs enligt plan. Du kommer ansvara för materialinköp och i vissa projekt kommer även styrning av projektering ingå.

I rollen har den Seniora Installationsprojektledaren det slutgiltiga ansvaret för leverans och framfart i projekten samt en samordnande funktion. Det inkluderar ansvar för att uppställda mål nås vad gäller ekonomi och produktion, att resultat levereras till beställaren enligt uppsatt tidplan samt det övergripande ansvaret för kvalité, miljö, hälsa och säkerhet.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har arbetat som lagbas/arbetsledare eller projektledare främst inom VVS. Starkt meriterande om du har vana av projektarbete och vi ser helst att du har kompetens inom mer än ett fastighetstekniskt område. Vi tror du kommer från bygg-, konsult- eller entreprenadsidan och att du både trivs med och har stor erfarenhet av kundkontakt.

Du har relevant eftergymnasial utbildning. Har du även högskole- eller universitetsutbildning ses det som meriterande.

Körkort är ett krav och vi ser att du pratar och skriver svenska obehindrat. Vi förutsätter att har vana att arbeta med Microsoft Office paketet.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker en affärsmässig, självgående och driven person som vill vara med i bolaget från ett tidigt skede. Du är analytisk, har starkt resultatfokus, arbetar strukturerat och ser lösningar snarare än problem. Du är duktig på att utveckla och bibehålla kundrelationer och har förmågan att kommunicera med personer på olika beslutsfattande nivåer. Slutligen söker vi en positiv teamspelare som vill vara med och förändra installationsbranschen tillsammans med Veitech.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Veitech med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sissel Pettersen
Telefon 08-12050426
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 12 jan (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veitech grundades med ambitionen att förändra installationsbranschen genom att alltid se installationerna i en fastighet som en helhet. Veitech är ett tjänstemannaföretag där yrkeskunnande, teknisk innovation, projektstyrning, affärsmannaskap och samverkan värderas högt.

Veitech är ett fristående bolag i Veidekkekoncernen. Veidekke är Skandinaviens fjärde största byggföretag med en omsättning på ca 24,5 miljarder NOK (2015) och närmre 7000 anställda. Koncernen kännetecknas av en stark företagskultur där engagemang och involvering är grunden för all framgång.