Yrkesarbetare inom grundläggning

Yrkesarbetare inom grundläggning

Veidekke Grundläggning AB söker nu fler fantastiska medarbetare. Vi söker drivna yrkesarbetare till vår verksamhetet i Stockholm och Göteborg. Du kommer att arbeta med installation av olika påltyper, sponter, upprättande av protokoll och andra grundläggningsarbeten i både stora och små projekt. Tveka inte att ansöka om du vill vara med och bygga framtiden med oss!

Arbetsuppgifter
Som yrkesarbetare i Veidekke Grundläggning jobbar du tillsammans med dina kollegor för att planera, utföra och slutföra projekt enligt framtagen plan. Du kommer att arbeta med installation av olika påltyper, sponter, upprättande av protokoll och andra grundläggningsarbeten i både stora och små projekt. I rollen som yrkesarbetare finns möjlighet att utvecklas till maskinförare för borr-, pål-, och spontmaskin. Vi värderar säkerhet, god arbetsmiljö samt ordning och reda på våra arbetsplatser. Grundläggning Sydväst och Grundläggning Mitt sträcker sig över större geografiska områden vilket innebär att resor och övernattningar på annan ort förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med genuint intresse för maskiner, teknik och branschen i stort. Erfarenhet som maskinförare av anläggnings/grundläggningsmaskiner är meriterande (förarbevis). För att trivas som bäst i denna roll tror vi att du är van att arbeta i team, är produktionsinriktad och är intresserad av att utvecklas, både själv och i grupp. Goda kunskaper i det svenska språket och B-körkort är ett krav. Att arbeta säker är en prioritet hos Veidekke. Du som söker jobbet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö och prioriterar alltid din samt dina medarbetares säkerhet och hälsa.

Personliga egenskaper
Som person har du ett genuint intresse för teknik och maskiner, är driven och lösningsorienterad. I våra projekt arbetar vi ofta med stora maskiner och riskfyllda moment därför är det viktigt att du som individ säkerhetsmedvetna samt att du känner ett ansvar för både dig själv och dina kollegor. Om detta låter intressant, skicka gärna in din ansökan redan idag! Nämn gärna i din ansökan om du söker tjänsteställe hos Grundläggning Mitt (utgår från Stockholm) och/eller Grundläggning Sydväst (utgår från Göteborg).

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Välkommen att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020).