Ställningsmontör

Ställningsmontör

Vi söker fler fantastiska medarbetare till vår ställningsverksamhet i Stockholmsområdet. Har du tidigare erfarenhet av arbete med ställningsmontage, tveka inte att söka!

Arbetsbeskrivning
Som ställningsmontör hos oss kommer du att både självständigt och tillsammans med andra bygga och demontera ställningar och temporära konstruktioner, väderskydd och fallskydd. Du kommer även vara involverad i planering och logistik inför och under projekt tillsammans med platschefen.

Vi söker flera personer till den här rollen, både erfarna ställningsmontörer och en ledande ställningsmontör. Som ledande ställningsmontör innefattar arbetet även en del administrativa arbetsuppgifter inför, under och efter ett projekt.

Erfarenhet/utbildning
Vi ser att du som söker har dokumenterad utbildning och erfarenhet från ställningsarbete inom industrin och/eller byggbranschen. Yrkesbevis eller STIB-utbildning är ett krav. Väderskyddsutbildning, fallskyddsutbildning och utbildning för räddning i sele är meriterande.

Goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift, är ett krav för den här rollen, så även B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående och noggrann. Du är driven och lösningsorienterad, och tycker det är kul att jobba i team. Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet är viktigt för oss, och därför är det viktigt att du har ett bra säkerhetstänk, både för din egen skull och dina kollegors skull.

Vi ser att du som söker bor i eller nära Stockholm.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i Veidekkekoncernen med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov. Och en trygg och långsiktig arbetsgivare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2200 anställda och en omsättning på ca 12,2 mdr SEK (2020)