Projektledare - Vattenfall Services, Jordbro/Rissne

Projektledare - Vattenfall Services, Jordbro/Rissne

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Avdelning Belysning Öst söker nu projektledare till Stockholm med placering i Jordbro eller Rissne.

Din roll som projektledare
Som projektledare arbetar du tillsammans med vår egen personal och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder. I Stockholm blir du en del av det projektledarteam som redan finns och som med stöd av varandra och beredare/projektör driver affärer och ekonomi framåt. I huvudsak kommer du att:
 • Ansvara för projektens kvalitet, miljö och arbetsmiljö
 • Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
 • Ansvara för ekonomin i projekten
 • Sköta kontakter med kund, beställare och underentreprenörer
 • Deltaga på byggmöten
 • Ansvara för upphandling av materiel till projekten
 • Medverka i förhandlingar
 • Planering och samarbete med projektmedarbetare
 • Kalkyl- och offertarbete

Om dig
 • Gymnasialutbildning inom el/energi
 • Erfarenhet av projektledning och projektekonomi inom el/installations branschen eller markentreprenader.
 • Är van datoranvändare och hanterar flertalet program inom Microsoft Office
 • Tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur är meriterande.
 • B-körkort
 • Skriver och talar svenska obehindrat
Som person är du utåtriktad, positiv, driven och brinner för kundvård och nya affärer. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Ett service- och resultatinriktat arbetssätt är viktigt. Erfarenhet av entreprenadjuridik samt ekonomi värdesätts högt. Utbildningar i BAS U/P, Arbete på väg och ESA är ytterligare meriter som värdesätts.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Peter Hansen, 073-046 38 86. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Placeringsort
Jordbro eller Rissne

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Läs mer om Vattenfall Services belysning på vår webbplats - www.vattenfall.se/belysning

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senaste den 31 maj 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)