Projektdeltagare/Affärsanalytiker - Vattenfall Eldistribution AB

Projektdeltagare/Affärsanalytiker - Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Nu vill vi på Vattenfall Eldistribution anställa en projektdeltagare som kommer arbeta i ett av våra största verksamhetsutvecklings- och upphandlingsprojekt. Du kommer att arbeta nära projektledningen och ha kontaktytor mot många delar av verksamheten.

Du kommer möta en omväxlande vardag där du får utmanas i komplexa frågeställningar tillsammans med dina kollegor, allt för att möjliggöra en fossilfri framtid och bidra i utvecklingen av en professionell beställarverksamhet. Rollen som projektdeltagare erbjuder en bred förståelse av vår verksamhet och arbeta relationsbyggande mellan beställare och entreprenör.

Du kommer att
Du kommer att stötta projektledningen men även driva egna spår och aktiviteter. Det innebär ansvar för allt från administrativa projektuppgifter såsom planera möten och föra protokoll till leveransansvar och upprättande av beslutsunderlag. Du kommer även stötta projektledningen i att koordinera projektets leveranser och samordna utredningar samt strukturera och kommunicera stora mängder information.

Vi söker dig som
Vi tror att du har en akademisk examen som ingenjör, ekonom eller jurist. Du har med fördel arbetat något eller några år efter dina universitets-/högskolestudier. Du hanterar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Du hanterar MS Office och kan såväl skapa presentationsmaterial som rapporter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en strukturerad person med kritiskt tänkande som trivs i högt tempo och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du är nyfiken, tycker om att engagera dig i olika frågor samt lära dig nya saker och ser energibranschen som en spännande plats att utvecklas på. Du behöver alltså kunna ta ansvar för din egna utveckling och kunna ta egna initiativ inom ramen för den. Som person är du prestigelös och positiv. Du behöver även ha en god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor. I din ansökan vill vi att du beskriver vem du är, utbildning, relevanta erfarenheter och vad du kan bidra med till Vattenfall Eldistribution.

Det är meriterande, men inte nödvändigt, om du har
  • Tidigare erfarenhet av arbete i projekt
  • Kunskap om/förståelse för avtalsstyrning och affärsrelationer
  • Tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Övrig information
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor
Rekryterande chef: Theresa Åstrand, tel: +46 730790166
Rekryterande projektledare: Sofi Bergdahl, tel: +46 705119933
Rekryterare: Johan Macdonald, tel: +46 730852763

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Anställningsform: Visstidsanställning i ca 1 år och heltid.

Befattning: Projektdeltagare/Affärsanalytiker

Placeringsort: Stockholm(Solna) eller Luleå

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 900 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (7 dagar kvar)