Projektör - Vattenfall Services

Projektör - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Din roll som Projektör
Arbetet innefattar projektering av nybyggnations- och underhållsprojekt på luftledning och jordkabelnät (0,4-20kV). I ansvaret ingår till exempel:
 • Hantering av tekniska lösningar
 • Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
 • Tillståndsfrågor
 • Kontakter med markägare, kunder och myndigheter
 • Materialbeställningar
 • Dokumentation och uppföljning.
 • Förmåga att se helhet
Du kommer ingå i vår konsultverksamhet där vi erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Du arbetar individuellt, men kommer samtidigt att ingå i ett lag som stöttar varandra. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa.

Dina kvalifikationer som Projektör
 • Du har minst gymnasie- eller högskole-/KY-utbildning med inriktning mot Elteknik alternativt energi. Alternativt motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga
 • Vi ser gärna att du har minst 5 år erfarenhet från branschen
 • Projektörskunskap, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete och EBR-kännedom är meriterande
 • Datorvana är viktigt och det är meriterande om du har erfarenhet av att räkna på och sammanställa underlag för anbud och offerter.
 • Fördel men inget krav om du varit tekniker i fält
 • Meriterande är om du tidigare arbetat i NETBAS och GURU
 • B-körkort är ett krav
 • Du talar och skriver svenska flytande och gärna också engelska.
För denna tjänst ser vi gärna att du är van att arbeta i team men även självständigt som specialist. Du har lätt för samarbete, knyta nya kontakter och är van att ta initiativ. Du är ansvarstagande och affärsinriktad. Du behöver vara flexibel och kunna hantera flera ärenden och uppgifter med olika kunder samtidigt. Du trivs med frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet.

Mer information
Vi tillämpar löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anna Drougge 072 – 556 97 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten 073 – 597 73 31.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna, Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort: Jordbro, Solna, Uppsala eller Västerås

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 10 april 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (6 dagar kvar)