Kontrollanläggningsingenjör - Vattenfall Services

Kontrollanläggningsingenjör - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi erbjuder dig ett fritt, men ansvarsfullt arbete som Kontrollanläggningsingenjör. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling. Är du intresserad av en ny utmaning?

Din roll som Kontrollanläggningsingenjör
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Underhåll och felsökning i kontrollanläggningar/reläskydd
  • Konfiguration och idrifttagning av kontrollanläggningar/reläskydd
  • Mindre konstruktionsanpassning i samband med idrifttagningar
Du kan vid behov också anta rollen som ledare för projekt och vid olika åtaganden som ligger inom ditt kompetens- och teknikområde.

Dina kvalifikationer
  • Eftergymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom elkraft
  • B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Datorvana
  • Erfarenhet av arbete med elkraftanläggningar
Erfarenhet av arbete med reläskydd i anläggningar inom 70-400kV är meriterande. Det förekommer resor i tjänsten, så det är viktigt att du ser positivt på att det är en del av ditt arbete.

Mer information
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mats Alfredsson, 072-210 64 59, mats.alfredsson@vattenfall.com. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Stockholm, Närke (Örebro, Hallsberg) och Östergötland (Norrköping, Linköping, Motala). Hemstationering kan vara aktuellt. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Känns detta som ett jobb för dig? Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senaste den 11 oktober 2020!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (16 dagar kvar)