Chef Process Development - Vattenfall Eldistribution AB

Chef Process Development - Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Vi är i en förändringsresa där vi processorienterar oss och samlar allt verksamhetsutvecklingsarbete med utgångspunkt i processerna. I samband med detta letar vi efter dig som älskar att skapa värde, drivs av att ständigt förbättra och som ser kopplingen mellan processens behov och digitaliseringens möjligheter. Triggas du dessutom av tanken på att få vara en central kugge i elnätets utveckling och Sveriges omställning till att bli fossilfritt så vill vi gärna träffa dig!

Du kommer att
  • Leda, inspirera och engagera ca 10 processansvariga och specialister som styr, driver och stöttar i arbetet med processutveckling och ständiga förbättringar.
  • Vara en viktig del i vår digitaliseringsresa där denna grupp utgör en viktig möjliggörare för att realisera bolagets strategi.
  • Delta i och driva processutvecklingsaktiviteter.
  • Säkerställa att våra metoder och ramverk för att driva verksamhetsutveckling är effektiva och att vi har rätt kompetens för detta i företaget.
  • Du rapporterar till Enhetschef och ingår i enhetens ledningsgrupp.

Vi söker dig som har
  • Chefserfarenhet där du aktivt arbetat med utveckling av medarbetare och team
  • Erfarenhet av processarbete, verksamhetsutveckling och digital transformation i en stor och komplex organisation
  • Erfarenhet av förändringsledning och implementation av verksamhetsförändringar
  • God kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt. Behärskar svenska och engelska obehindrat.
  • Akademisk universitets-/högskoleexamen
Du drivs av att utveckla både människor och arbetssätt och har förmågan att inspirera och skapa engagemang hos dina medarbetare . Vidare har du en god förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå resultat i en gemensam målsättning utanför ditt eget mandat. För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och trovärdig i ditt ledarskap och du trivs med att leda dina medarbetare genom förändringar.

Vi erbjuder dig
Som chef för avdelningen Process Development kommer du att ha en central roll i vår vision att möjliggöra ett klimatsmart liv inom en generation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.

Övrig information
Rekryterande chef: Maria Carlson, tel: +46 76 133 15 02
Rekryterare: Johan Macdonald, tel: +46 730 85 27 63

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, An Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Chef för avdelningen Process Development

Placeringsort: Stockholm

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (1 dag kvar)