Erfaren projektadministratör till Vattenfall

Erfaren projektadministratör till Vattenfall

Poolia söker en erfaren projektadministratör till Vattenfall. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti för att pågå till februari år 2020 med placering på Vattenfalls moderna kontor i Solna. Urval och intervjuer sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som projektadministratör kommer du att ge stöd till utvecklings- och implementeringsprojektledare med administrativa uppgifter. Du kommer att arrangera workshops med deltagare och ansvara för förberedelser och logistik. Vidare kommer du att arbeta med statusrapporter från projektet och detta sker månadsvis och assistera med att ta samt distribuera mötesanteckningar. I din roll hanterar du även projektdokumentation där du ser över strukturen och förbättringar.

Resor inom Sverige och länder i Nordeuropa ingår i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst sex års erfarenhet av att arbeta i en liknande position. Du har erfarenhet av att organisera workshops baserat på projektleveransbehov och av dokumenthantering. Vidare har du erfarenhet av att stödja tekniska/IT- projekt och av att arbeta i en projektmiljö som stödjer flera projekt. Du har erfarenhet av MS Project och du har goda kunskaper i MS Office, inklusive Sharepoint och Teams. Du är flytande i engelska i såväl tal som i skrift.

Meriterande kompetens:
  • Stödja tekniska underhållsprocesser
  • Mycket goda kunskaper i MS Powerpoint
  • Kunskap om vinindustrin
  • Projektledning
  • Svenska
Som person är du noggrann, pålitlig och ansvarstagande. Du har en god kommunikativ förmåga och du har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (7 dagar kvar)