HR Adviser till Vattenfall

HR Adviser till Vattenfall

Har du tidigare erfarenhet inom HR och trivs i en supporterande roll? Vi söker en HR Advisor till Vattenfall som kommer att vara placerad på deras trevliga kontor i Solna. Uppdraget är på heltid med start i mars och förväntas pågå till december. Urval och intervjuer sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Som HR Advisor på Vattenfall kommer du att tillhöra HR Direct vilka är hela HR och organisationens ansikte utåt. Ni är den första kontaktpunkten för samtliga medarbetare, chefer och övriga kollegor på HR för operativa förfrågningar samt beställningar inom HR. Det huvudsakliga målet för verksamheten är att säkerställa korta svarstider och hög kvalitet på alla inkommande förfrågningar.

Frågorna kommer till HR Direct via e-post och telefon och du kommer att arbeta enligt ett schema med varierade telefonpass och ärendehantering. I din roll kommer du att delta i utvecklingen av processer och arbetet med ständiga förbättringar. Tjänsten innefattar:
  • HR processer och policyfrågor
  • lönefrågor av skilda slag
  • tidsskrivnings- och reseräkningsfrågor
  • arbete med administrativa rutiner och personalförmåner
  • arbetsrätt och avtal inom Sverige
Bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom personalområdet eller motsvarande alternativt har arbetat upp motsvarande erfarenhet av personalfrågor eller annat operativt personalarbete, gärna i en servicedesk. Du har tidigare erfarenhet av att ge god service via telefon och e-post. Utöver detta är du kommunikativ, strukturerad och har lätt för att lära dig nya system och verktyg.

Att jobba som HR Advisor ställer höga krav på samarbetsförmåga och servicekänsla. Egenskaper som värderas högt är att du är en lagspelare samtidigt som du vågar kliva fram och ta egna initiativ. Du har fallenhet för att analysera olika typer av frågeställningar och lösa problem. Vi ser gärna att du har ett driv till att arbeta med ständiga förbättringar av processer och att hitta nya lösningar. Du är flytande i svenska och goda kunskaper i engelska, muntligt såväl som skriftligt, är ett krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i SAP.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.