HR-support till Vattenfalls huvudkontor i Solna

HR-support till Vattenfalls huvudkontor i Solna

Vi hjälper nu Vattenfall att hitta en HR-support för rekryteringsstöd till deras verksamhet. Rekryteringssupporten är en viktig funktion där främsta fokus ligger på att administrativt stötta rekryterarna i teamet. Om du är intresserad av detta uppdrag om initialt sex månader med start i augusti så sök tjänsten snarast. Vi arbetar med löpande urval och kallar till intervjuer under processens gång.

Arbetsuppgifter

Supportfunktionen består i dag av tre personer som stödjer alla rekryterare inom samtliga affärsområden i verksamheten. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar följande områden:
 • annonsering
 • kontroller
 • referenstagning
 • kandidatbokning.
Vidare kan följande uppgifter förekomma:
 • besvara inkommande ärenden i ärendesystemet som inte direkt berör en rekryteringsprocess
 • besvara mail från kandidater som har generella frågor
 • ansvara för att annonser på olika externa sidor eller nätverk t.ex. Linkedin är aktuella
 • svara på chefers och kandidaters frågor i olika delar av processen
 • kontinuerligt se förbättringsområden och arbeta aktivt för en effektivare process
 • vara delaktig i olika rekryteringsprojekt, där behov finns av ett administrativt stöd
 • övriga administrativa uppgifter.
BAKGRUND

För denna tjänst tror vi att du har examen från adekvat högskoleutbildning - personalprogrammet eller administrativ inriktning. Vi söker dig som vill utvecklas inom HR-administration. Du kan vara relativt nyutexaminerad men har ambition, engagemang och en ansvarsfull karaktär. Det är av vikt för tjänsten att du är kommunikativ och har en förmåga att prioritera och arbeta mot satta deadlines. Du är service-minded, arbetar strukturerat och uppskattar ordning och reda.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.