Undersköterska/vårdbiträde till fastanställning 59,12% kvällstid med körkort

Undersköterska/vårdbiträde till fastanställning 59,12% kvällstid med körkort


Vi söker en undersköterska/vårdbiträde till Hemtjänst i Hägersten/Liljeholmen på kvällen

Hos oss på Östermalm arbetar det idag ca 30 medarbetare och vi har Liljeholmen och Hägersten och som upptagningsområden. Vårt kontor ligger i Axelsberg nära tunnelbanan.

Ditt uppdrag

Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, måltidshjälp och svara på trygghetslarm under kvällstid. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation samt utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska.

Arbetstiden är mellan 16.00 till 22.15 på schema under vardagar och helger.

Som undersköterska ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål.

Tjänsten avser: 59,12 % och är en tillsvidareanställning = fastanställning med provanställning.

Dina kvalifikationer

Du är antingen utbildad undersköterska eller har erfarenhet av att ha arbetat några år inom äldreomsorgen. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du är lyhörd för våra hemtjänstkunders behov och tycker om att kommunicera då arbetet är av social karaktär. Du har en humanistisk människosyn och är ödmjuk och ansvarsfull. Du förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer och av att följa de rutiner och arbetssätt som finns på arbetsplatsen.

Du behöver ha ett svenskt eller EU körkort då arbete under kvällstid är med företagets bil.

Om du har vana av att hantera dokumentationssystem mobil omsorg eller har lokalkännedom i Hägersten är detta till fördel. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett givande arbete där just du kan göra skillnad för den äldre. Hos oss får du en stimulerande arbetsmiljö, individuellt satt lön och ett väl utarbetat introduktionsprogram.


En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

OBS! Bara sökande med körkort och utbildning/erfarenhet av hemtjänst kontaktas.

Övrigt


Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Januari 2020 eller helst tidigare

Sista ansökningsdag: 20191130

För mer information om tjänsten, kontakta: annika.eriksson@vardaga.se

Ha betyg från omvårdnadsutbildning och referens från en tidigare arbetsgivare klara ifall du blir kallad på intervju.

Facklig kontakt:
Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se


På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se