Sjuksköterska till Lindegård Profilboende i Bromma

Sjuksköterska till Lindegård Profilboende i Bromma

Vi har ännu inte hittat dig, därför gör vi nu ett nytt försök att hitta en framtida arbetskamrat. Kom till Lindegårds Profilboende och vårt härliga gäng av medarbetare och boende. Då en av våra sjuksköterskor går i pension söker vi på Lindegård en ny kollega. Tjänsten är heltid och du jobbar måndag - fredag dagtid. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Du får dessutom förmånen att jobba med en positiv och entusiastisk grupp medarbetare som trivs på sitt jobb. Sök tjänsten senast 191130.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
  • Kollektivavtal
Om rollen

Personalen beskriver sin arbetskamrat som professionell, omtänksam, trevlig, lösningsfokuserad, har hjärtat på rätt ställe, har arbetsmoral, vill samarbeta och är positiv samt vill ha kul på jobbet. Vi tror att du som söker till oss har dessa egenskaper och uppskattar en liten enhet där det är god stämning och där man har ett genuint intresse för både sina arbetskamrater och för de boende. Hos oss har vi låg personalomsättning - personalen trivs på huset och många har jobbat här sedan vi öppnade 2012.

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och skapar och bibehåller goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

Din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och ansvara för att medicinska ordinationer följs. I övrig genomför du regelbundet riskbedömningar och uppföljningar i syfte att utveckla vår kvalitet i verksamheten enligt Vardagas koncept.

Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.


Om Lindegård


På Lindegård bor 36 personer. 18 personer bor på avdelningar där vi tar emot personer under 65 år som har en demensdiagnos och 18 personer bor på avdelningar med inriktning psykogeriatrik över 65 år. Dessa har ofta en demensdiagnos och/eller någon diagnos inom psykiatri ex bipolaritet eller schizofreni.

Du kommer vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska för 18 personer, fördelade på 2 psykogeriatriska avdelningar. Du är även med i vår ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och gruppchefer samt aktivitetsansvarig.
  • Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.
  • Du har möjlighet att påverka ditt schema. Vi har sjuksköterska på plats mellan kl 07-17. Därför måste du vissa dagar kunna börja 7 och vissa sluta kl 17. Du kommer överens med din kollega hur ni lägger schema utifrån verksamhetens bästa samt utifrån dina önskemål.
Din erfarenhet och kunskap

Vi önskar att du:

... tycker om att möta människor i olika situationer.
... är ansvarsfull och driftig.
... är professionell och pedagogisk.
... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
... är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar.
... är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt

Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket . Önskvärt är att du arbetat med demensdiagnoser samt psykiatri. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 191130

Tjänsten är heltid och veckoarbetstiden är 40 tim/vecka måndag-fredag dagtid. Du tjänstgör vissa röda dagar om dessa infaller under vardag och jobbar då 37 tim den veckan.

Anställningsform : Vi tillämpar 6 månaders provanställning som automatiskt går vidare i en tillsvidare anställning

Har du frågor? Kontakta gärna: sofie.ewerborg@vardaga.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas,
Mobil: 076-621 73 30,
Mail: vardforbundet@ambea.se


Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se