Hemtjänstpersonal till Team Maria/ Gamla stan, Stockholm

Hemtjänstpersonal till Team Maria/ Gamla stan, Stockholm

Nu söker vi på Team Maria/ Gamla stan undersköterskor till vårt kontor vid Mariatorget. Söker du arbete dagtid måndag-fredag 40 timmar, endast kvällsrad eller en varierad 37 timmars tjänst? Vi är flexibla och kan erbjuda schema enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete och flera förmåner. Sök tjänsten senast 30/11.

- Att jobba inom hemtjänsten är ett "luftigt" yrke - man får röra sig fritt och se mycket, det uppskattar många. Och så träffar man så intressanta personer, säger Marianne Andersson på Vardagas hemtjänst Norrmalm.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Hos oss får du:
  • Möjlighet att stötta människor i sin vardag samtidigt som du växer och utvecklas som person.
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra kunder
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Arbetet består av att hjälpa äldre personer i deras egna hem med personlig omvårdnad, serviceinsatser såsom inköp och städ och svara på trygghetslarm. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra social dokumentation samt utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från sjuksköterska. Tack vare dig kan våra kunder fortsätta att bo kvar hemma och behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om Team Maria/ Gamla stan
Våra kontor ligger mycket centralt i Stockholm, vid Mariatorget respektive Gamla stan, båda nära tunnelbana samt Södra station. Verksamheten har goda resultat i 2019 års brukarenkät från socialstyrelsen där till exempel 99% av kunderna tycker att de får ett bra bemötande av personalen.

Grundbemanningen utgörs av personal med lång erfarenhet av arbete med äldre och de flesta har arbetat länge i verksamheten.
  • Vi har en tydlig organisation när det gäller olika roller, rutiner och vad som förväntas av våra medarbetare ute hos kund.
  • Vi har närvarande Gruppchefer och Verksamhetschef - så att våra medarbetare får den stöttning de behöver.
  • Vi har en unik arbetstidsmodell där våra medarbetare i stor utsträckning kan erbjudas att jobba heltid, måndag till fredag, vilket är ovanligt inom vård och omsorg.
  • Vi har ett demensteam med fördjupad kunskap inom området demens och som coachar sina kollegor i arbetet med våra kunder som har en demenssjukdom. Kanske vill du bli en del av teamet?

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:
... lockas av ett arbete som är varierat och som förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer.
... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta eget ansvar.
... är nyfiken på andra människor och har ett socialt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana, erfarenhet av dokumentation och lokalkännedom är också meriterande, verksamheten använder Mobil omsorg som planeringsverktyg.
Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.


Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: 1/11 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 30/11
Har du frågor? Kontakta gärna: emma.teiwik@vardaga.se. Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32 , Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas verksamheter erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se