Butiksansvarig sökes till Vape butik i centrala Stockholm

Butiksansvarig sökes till Vape butik i centrala Stockholm

Är du intresserad av att arbeta med en snabbt växande och populär vape återförsäljare och har ett intresse för vaping/e-cigaretter? Då är du varmt välkommen med din ansökan till Vapehuset!

Vapehuset.se har funnits online sedan 2018 och är en seriös återförsäljare av vape produkter/e-cigaretter med gott om nöjda kunder och fina recensioner. Vår butik har funnits i centrala Södermalm sedan 2020. Vi söker nu fler timanställda fr.o.m. Augusti/September 2022.

Det vi önskar från dig är att kunna erbjuda våra kunder en positiv shoppingupplevelse. Efter en utbildningsperiod arbetar anställda till stor del sina skift själv, och behöver således vara självgående men samtidigt servicemedvetna. Du kommer att öppna/stänga butiken, hjälpa kunder med köp, rekommendera och sälja produkter baserat på kundens önskemål och felsöka vanliga problem för vape-relaterade produkter.

  • Tjänster som erbjuds: Timanställning/Provanställning
  • För tjänsten gäller provanställning i 6 mån. Med möjlighet att övergå i en tillsvidareanställning.
  • Meriterande med grundkunskaper inom vape
  • Ansökan skickas till: support@vapehuset.se

Kvalifikationer:
Meriterande: Butiksansvarig - 1-2 års erfarenhet

Språk:
• Svenska
• Engelska

Vi på Vapehuset ser fram emot er ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Sisay
Email Mejla Daniel Sisay
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vapehuset.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vapehuset erbjuder sina kunder trygg handel inom godkända vape produkter och har funnits online sedan 2018. Vi är en certifierad e-handelsbutik och har fulla tillstånd för att bedriva försäljning av e-cigaretter. Vårt sortiment är kvalitetssäkrat från välkända källor med hjälpsamma recensioner och köpråd.