Senior Teknisk Säljare till Vanpee AB, Stockholm

Senior Teknisk Säljare till Vanpee AB, Stockholm

Vi söker nu dig som letar efter nya utmaningar och vill ta nästa steget i din karriär!

Senior teknisk säljare

Stockholm


Vi erbjuder

Vanpee är ett välmående företag med 12 st anställda i Sverige. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler i Bromma.

Vi arbetar med produkter inom elektromekanik, kablagematerial, kontaktdon samt passiva komponenter. Gemensamt för dessa områden är att vi samarbetar med ledande tillverkare av kvalitetsprodukter.

Vi erbjuder ett stimulerande och fritt arbete där du har möjlighet att planera och styra över ditt jobb, samtidigt som du alltid har support och stöd från dina kollegor. Vi kan erbjuda interna utbildningar inom Lagercrantz samt lägger även stor vikt vid en god introduktion.

"Vi ser fram emot att du vill bli en del av vårt företag och säljteamet inom Vanpee. I vårt företag arbetar vi sedan många år med ett flertal intressanta producenter, leverantörer, kunder och samarbetspartner. Vi har mångåriga kontakter med våra kunder och erbjuder, med utgångspunkt, industriell infrastruktur produkter inom elektromekanik, kablage, för montage och installation samt spårbarhet.

Våra kunder verkar bland annat inom fordonsindustrin, kablagetillverkning och inom elinstallation. Din roll i Vanpee blir, att till befintliga samt nya kunder, representera vår produktportfölj, erbjuda lösningar inom olika applikationer med fokus på att utveckla företagets närvaro och försäljning i den svenska marknaden.

- Jens Haenel, VD

Din roll

Som teknisk säljare hos oss får du en viktig roll i företaget. Du jobbar mycket i projektform med framförallt redan befintliga kunder. Din roll blir att ta fram och föreslå olika kundanpassade lösningar där du ofta har ett nära samarbete med representanter från våra leverantörer.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Bromma. Våra kunder finns i hela Sverige men distriktet du kommer att arbeta i kommer att vara avgränsat.

Din profil
  • Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse och kunnande
  • Du har tidigare erfarenhet från teknisk försäljning med kunder inom OEM och även gärna grossistledet. Har du erfarenhet från trafikverket eller banverket är detta mycket meriterande
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder
  • Du har sinne för affärer och en stor social förmåga
  • Du är strukturerad, noggrann och är förtroendeingivande i din roll
  • Vi lägger även stor vikt vid personlighet där man både är en lagspelare och kan jobba självständigt
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-969691.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vanpee AB är en distributör av högkvalitativa och innovativa produkter.Vi erbjuder komponenter inom elmekanik, kablage samt kontaktdon för produktion och elinstallation. Med hög teknisk kompetens, kundfokus, service och tillförlitlighet levererar vi enligt förväntningar.Vanpee ingår i Lagercrantz gruppen vars aktie är listad på NASDAQ OMX Stockholm sedan 2001.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljare, teknisk försäljning, utesälj, utesäljare, fältsäljare, fältförsäljning,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!