DRIVEN TELEFONSÄLJARE TILL VALUATION

DRIVEN TELEFONSÄLJARE TILL VALUATION

Arbetsuppgifter

Din roll blir att arbeta branschövergripande och kontakta små- och medelstora företag via telefon i hela Sverige med ett erbjudande om våra olika produkter och tjänster.

Produkterna vi erbjuder är t ex företagsvärderingar, bransch- och konkurrentrapporter, diplom & certifikat. Du förväntas långsiktigt bygga upp och vidareutveckla din egen kundbas samt bedriva nykundsbearbetning.

Personliga egenskaper

Vi ser att personen vi söker har gymnasieexamen, gärna med inriktning mot ekonomi.

Att arbeta med denna typ av försäljning kräver ett stort mått av personligt driv och engagemang och vi tror att ett intresse för att göra affärer och viljan att vara en "deal-maker" är avgörande för framgång.

Utmärkta kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Andra framgångsfaktorer är att vara målfokuserad, prestigelös och uthållig. Har du därför idrottsbakgrund är det meriterande men inte ett krav.

Vårt erbjudande:

Du blir del av ett resultatdrivet team och får en plattform för kundnära produktutveckling med bra verktyg för att lyckas. Du får möjlighet att påverka din vardag, genom arbete i en organisation som uppmärksammar framgång och välmående och tar hand om varandra.

Du får bra villkor med trygg grundlön i botten samt med en aggressiv provision efter prestation. Du får självklart utbildning i våra produkter och tjänster.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i Hammarby sjöstad.
Träningsmöjligheter finns samt goda kommunikationer med nära till tvärbana, bussar, T-bana och Södra länken.

Vill du hoppa på en spännande utvecklingsresa och skapa en framtid som en av branschens bästa säljare? Tveka inte att skicka ett kort mail där du beskriver dig själv och vad du gör idag så tar vi kontakt med dig. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Telefon 08-54578200
Email Mejla Valuation Företagsvärderingar i Sverige AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.valuation.se
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valuation är marknadsledande inom företagsvärderingar riktade mot små- och medelstora företag i Sverige. Vi är inne i en mycket spännande utvecklingsfas där vi växer inom samtliga våra områden och vill därför komplettera teamet med ytterligare en driven säljare.