Säljare med humor!

Säljare med humor!

Inom ett nytt produktområde söker vi nu fler säljare som via telefon ska bearbeta svenska små- och medelstora företag. Man bygger sin egen kundbas och eftersom produkten är ny för oss finns det en helt ny marknad att ringa. Vi söker dig som antingen är ny inom telefonförsäljning eller som jobbat något år och som förstår innebörden av hårt slit med många nej i början när du kämpar dig igenom dina 100 lyft per dag!
Vi söker en person med stort sinne för humor, det behövs i en tuff säljmiljön, men framförallt en person som verkligen lever och andas försäljning. En person som vill prestera på topp och som blir frustrerad när säljet inte fungerar.
Mer info
Kontaktperson Ann-Christine Junelind
Telefon 08-54578200
Email Mejla Ann-Christine Junelind
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://valuation.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valuation är marknadsledande inom Företagsvärderingar. Vi är idag ca 20 personer som bearbetar Svenska små- och medelstora företag via telefon för att erbjuda våra produkter och tjänster.

Valuation grundades 2007 och vi finns i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Vi har nu startat ett nytt område, en ny produkt som växer snabbt och det är till det området vi nu söker fler säljare!

Vill du vara med från början och bli en del i framgången? Tror du att vi är något för varandra? I så fall, skicka då in ditt CV och ett personligt brev som beskriver dig och varför du söker till oss!