Projektledare till Valter Eklund Stenentreprenader

Projektledare till Valter Eklund Stenentreprenader

Dina nya utmaningar
I din roll som projektledare kommer du att självständigt kalkylera och offerera kund efter förfrågan, följa upp samt ta emot beställningar/kontraktera arbeten. Du kommer att driva projekt från inköp till planering, resurstillsättning och utförande, samt ekonomiskt och juridiskt ansvar. Samordning med övriga projektledare, operativ chef samt ledningsgruppen gällande daglig drift och planering.

Du kommer också:
  • Genomföra byggmöten.
  • Attestera och fakturera.
  • Sköta diverse administration enligt satta rutiner.
  • Ha kundansvar med syfte att stärka relation mellan oss och kund.
  • Ansvara för personalvård med syfte att skapa goda relationer och välmående hos företaget.
  • Ansvara för relationer med UE inkl. kontraktering och samverkan.
Dina erfarenheter
Här på Valter Eklund tror vi på att man kommer långt med rätt inställning. Vi ser dock helst att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller projektledare, och att du har erfarenhet av kundkontakt. Vi söker en ödmjuk person som är kommunikativ, har en stark drivkraft att utvecklas, är initiativtagande och lösningsorienterad. Du har en god samarbetsförmåga och du är en person som alltid vill avsluta det du har påbörjat. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann och proaktiv. Ett krav är att du har B-körkort samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Om Valter Eklund Stenentreprenader
1938 grundade Valter Eklund verksamheten Stenfirma Valter Eklund. Detta var grunden till vad som idag blivit Valter Eklund Bolagen; VE Sten AB samt Valter Eklund Stenentreprenader. Vi är en komplett naturstensleverantör till både privat och offentlig miljö. Oavsett om det handlar om leverans av ett parti golvsten, montering av en fasad, en bänkskiva i specialmått från verkstaden, stensättning i ett badrum eller en liten fönsterbänk från lagret så har vi all kompetens som du behöver för att förverkliga ditt naturstensprojekt. Vi är idag 50 anställda och omsätter cirka 120 miljoner.

Läs mer på: www.ve-sten.se

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer härhttps://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@wise.se. Vi intervjuar löpandeså rollen kan tillsättas före sistaansökningsdatum.

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.