Redovisningsekonom för interimsuppdrag

Redovisningsekonom för interimsuppdrag

Interimskonsult sökes för uppdrag inom Redovisning till ett mellanstort IT-konsultbolag

Placering: Sundbyberg

Start: Omgående

Slut: Tidigast April 2022

Konsultuppdrag:

Du kommer att arbeta i ett Shared Service Center tillsammans med redovisning och lön och rapporterar till Redovisningschefen. Ditt arbete är att ansvara för redovisningen för ett par av företagsgruppens bolag. Du kommer att ersätta en föräldraledighet och det finns ev. möjlighet till förlängning efter april -22.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:
  • Projektredovisning
  • Löpande redovisning
  • Momsredovisning
  • Boka banken
  • Viss leverantörsreskontra
  • Hantera verifikationer
  • Månadsvisa bokslut, (8 dgr)
  • Redovisning av bolaget både i Norge och Sverige.
  • Jobbar i IFS
  • Samarbeta med Business Controller för bolaget
Dina kvalifikationer:

Du är en erfaren redovisningsekonom som har dokumenterad erfarenhet av att hands-on arbeta med redovisning. Du har en bra överblick och god förmåga att ta dig fram i redovisningsprocessen och är självständig, lösningsorienterad och driven.

Bolaget har ganska nyligen bytt system till IFS varför det finns mycket att arbeta med där. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vidare är företaget inne i en stor förändringsresa när det kommer till deras arbetssätt inom ekonomi och redovisning. Bland annat har man skapat ett Shared Service Center samt bytt affärs- och ekonomisystem. Vidare finns mycket kvar att göra varför ditt uppdrag kan komma att förändras och du kan få nya områden att ta tag i. Din resurs kommer att vara uppskattad och välbehövd över tiden.

SSC-teamet är ett härligt och positivt gäng som kommer att välkomna dig med öppna armar. Bolaget är varmt och personligt och har fina framtidsutsikter.

Välkommen med din ansökan omgående då uppdraget ska tillsättas så fort som möjligt. I detta uppdrag kan du antingen arbeta som underkonsult via Valegro, eller i en anställning hos Valegro och uthyrd som konsult till kunden.

Ansök genom att klicka på "Ansök här"

Erika Klatzkow, Valegro, tel. 0704-121950.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.