Redovisningsansvarig Investeringsbolag

Redovisningsansvarig Investeringsbolag

För ett längre konsultuppdrag (ca 1 år) söker vi en Redovisningsansvarig till ett attraktivt och framgångsrikt investeringsbolag beläget vid Stureplan i Stockholm city. Ditt ansvar blir att äga redovisningen för flera bolag i en koncern, vara specialisten i bolaget på vilka regler som gäller och kunna vara ett bollplank för investment managers. Delar av lön och ekonomi är outsourcat till redovisningsbyrå där också viss backup finns. I denna tjänst blir du anställd av Valegro och uthyrd som konsult till företaget.

Arbetsuppgifter i urval
  • Bolagsredovisning från ”ax till limpa!
  • In- och utbetalningar
  • Moms och skattefrågor
  • Bokslutsarbete
  • Årsredovisningar
  • Delta och bidra i projekt med portföljvärdering
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Du är kompetent inom redovisningsregler och har god förmåga att driva processen framåt. Bolagen redovisas enligt K3 och IFRS. I denna tjänst är det en fördel att ha ett gott öga för detaljer och att du kan vara både effektiv och noggrann på samma gång. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och är ansvarstagande.

Tillträde sker i januari/februari 2019. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansvarig rekryterare är Erika Klatzkow, Valegro, tel. 0704-121954. Skicka din ansökan online eller till erika.klatzkow@valegro.se.

Valegro är ett nischat konsult och rekryteringsföretag inom ekonomi, finans och lön.

Valegro är ett expertbolag som drivs av engagerade och passionerade medarbetare med mer än 18 års erfarenhet från branschen. Vi har alltid våra kunder och kandidater i fokus. Vi tänker tillgänglighet, professionalism och engagemang i vår vardag. Det som driver oss är glädjen i att kunna lösa våra kunders behov och att hjälpa våra kandidater till rätt arbete.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar personal och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans och lön. Med närmare 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger. Välkommen!