Konsultuppdrag inom HR / HRIS

Konsultuppdrag inom HR / HRIS

Är du en modern HR- specialist som brinner för väl fungerande HR processer i digital miljö. Vill du arbeta som konsult för ett bolag som bryter ny mark och erbjuder sina kunder de bästa möjliga förutsättningarna för IT baserade lösningar för sin personalhantering?

Till vår kund, belägen mitt i Stockholms city, söker vi en HR specialist med erfarenhet av att implementera processer i stora moderna HR-system för konsultuppdrag. Vår kund arbetar med flera spännande projekt och har därför behov av tillfällig konsultförstärkning över ett antal månader från i höst och framåt över våren. Du kommer att arbeta som under underkonsult genom Valegro.

Hos vår kund kommer du att jobba med de bästa arbetskollegorna i en kultur där stöttning och kompetensöverföring uppmuntras och förväntas.

Som konsult på detta uppdrag med HR-fokus kommer du att delta i vår kunds projekt genom att hos deras kunder analysera och dokumentera deras behov och processer. Ditt arbete sker nära dessa företag men även internt och tillsammans med partners för att fortsätta utvecklingsarbetet av erbjudandet. Arbetet erbjuder dig stora möjligheter till utveckling och din roll kommer att ha stor betydelse för tillväxten av detta affärsområde.

Du kommer vara delaktig i säljprocessen mot kund samt verka för kompetens-spridning inom teamet gällande HR. Du kommer också bidra externt med kompetens, rådgivning och stöd till andra parter. Du kommer även ha en central roll i projekt gentemot kund där du först ansvarar för analys och kravspecificering i form av workshops och framtagande av lösningsförslag och senare implementeringen där du säkerställer att lösningen uppfyller kundkraven. En naturlig del i rollen är att du agerar rådgivande mot kund och arbetsleder kollegor med mindre erfarenhet inom området.

Dina arbetsuppgifter kan bl.a. vara:
  • Effektivisering av rutiner och processer inom kundens alla HR-funktioner.
  • Förbättra verksamhetsstyrning och rapportering kopplat till HR-processerna
  • Hålla workshops för att analysera kundens nuvarande arbetssätt och behov
  • Ta fram lösningsförslag/design tillsammans med systemarkitekt
  • Delaktighet i säljprocessen, svara på förfrågningar och göra demos
Vem är du?

Vi söker dig som är vass på att ta fram och implementera HR-processer och har ett brinnande intresse för hur vi kan effektivisera och säkerställa HR-processer med hjälp av systemstöd. För att lyckas i rollen bör du arbetat minst 5 år med HR och digitalisering, ha varit med om att förbättra, ta fram och implementera HR-processer och rutiner i olika system, som exempelvis HRIS-specialist, HR-Generalist/specialist eller HR-konsult inom digitalisering. Du har givetvis ett brinnande intresse för IT och digitaliseringens möjligheter inom HR. Som person är du positiv, engagerad, har lätt för att samarbeta och trivs med varierande arbetsuppgifter. Med dig och ditt engagemang och affärssinne kan vi leverera värdeskapande resultat till våra kunder, varje dag.

Efterfrågad erfarenhet
  • Verksamhetserfarenhet som HRIS-specialist, HR-Generalist/Specialist eller verksamhetskonsult inom HR med erfarenhet av digitalisering av HR-processer.
  • Praktisk erfarenhet av stora moderna HR-/Verksamhetssystem.
  • Erfarenhet av implementering av HR processer i stora internationella företag
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område
Ansökan

Vi jobbar löpande med urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansvarig Rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, Valegro, tel. 0704-121950, erika.klatzkow@valegro.se. Klicka på Ansök Här och fyll i din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.