Elektriker till arbete med tillfällig el, Stockholm

Elektriker till arbete med tillfällig el, Stockholm

Om företaget

VMP Bemanning AB söker nu två elektriker för omgående start i Stockholmsområdet. Tjänsten omfattar alla typer av arbetsuppgifter inom tillfällig el / byggel. Vår kund är en välkänd leverantör inom området.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanligt arbete inom tillfällig el / bygg el och omfattar bland annat elarbetena med allt från att hänga upp belysning inomhus till att dra 3000 meter 240kv kabel mellan en trafostation och elskåp. Det är inte behörighetskrav på allt arbete men för full flexibilitet har vi som grundkrav att du är minst ettårselektriker med certifikat.

Du kommer att ingå i ett team med kundens egna anställda och arbetsplatserna varierar över tid.

Din profil

Vi förutsätter att du jobbar resultatinriktat, arbeter utifrån ett högt servicetänk och förstår vad som krävs för att vara en god representant för företaget ute på uppdragen.
Som person är du positiv, självgående, noggrann och van att ta egna initiativ. Körkort för bil är ett krav.

Anställnignen börjar på visstid och för rätt person finns mycket goda förutsättningar för en tillsvidareanställning efter 6 månader. Det uppdrag som vi nu söker personal till är planerat att pågå minst tom mars -19. Till det här uppdraget anställs du på bemanningsavtalet och avlönas utifrån kundens genomsnittlliga löneläge. Vi har också många kunder inom installationsbranschen och tillämpar då Installationsavtalet för dessa uppdrag.

Vi har ett omedelbart behov så tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Henrik Nilsson
Telefon 0730-31 69 99
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland och Rumänien. Under 2017 omsatte VMP koncernen 1,7 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn