Elektriker Stockholm

Elektriker Stockholm

Om företaget

VMP Bemanning i Stockholm söker nu både erfarna och nyutbildade elektriker för uppdrag i Skärholmen i södra Stockholm.
VMP är bemanningsbolaget som bryr sig om sina medarbetare. Vi anstränger oss för att du ska trivas och känna dig som en i gänget.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer vara eldragningar vid nybyggnation av lägenheter.
Du kommer arbeta med Stockholm som hemort.
Bor du långt bort men är intresserad av att veckopendla så utgår traktamente. VMP kan även vara behjälpliga med boende under tiden du arbetar för oss.
Tjänsten avser visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning för rätt person.
Tjänsten är tillgänglig omgående.

Din profil

Du har driv och jobbar resultatinriktat, trivs med ett serviceyrke och förstår vad som krävs för att representera ett företag som vi tillsammans kan känna stolthet över.
Som person är du yrkesstolt, självgående, noggrann och van att ta egna initiativ.

Tveka inte att skicka in din ansökan omgående, intervjuer kommer att ske löpande!
Mer info
Kontaktperson Pia Otterborg Bergh
Telefon 0706210920
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn