Testare av bilar

Testare av bilar

Har du ett stort bilintresse samtidigt som du är intresserad av att göra affärer? Trivs du i en kundorienterad roll? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en resande testare av bilar som kommer att utgå från huvudkontoret i Stockholm som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag inom bilindustrin.

I rollen som resande testare av bilar är du en del av vårt säljteam inom Remarketing och utgår från vårt huvudkontor i Alvik. Teamets främsta uppgift ligger i att hjälpa våra företagskunder sälja sitt lager av bilar. Din del i den affären innefattar att uföra test på bilarna som ska ut till försäljning. Utöver att vara ute hos kund och testa bilar avlastar du också teamet med administration kring testerna. Vid behov stöttar du också vår inköpsorganisation (B2C) genom att testa bilar ute på någon av våra inköpsstationer.

Dagsresor förekommer i tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 30 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 30 marknader, över 3000 anställda globalt och med fler än 350 test- och inköpsstationer. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker process vid försäljning av bilar. Vi expanderar ytterligare på den nordiska marknaden, och nu du kan vara en del av den expansionen!

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.