Teamleader/Säljcoach till växande bilföretag!

Teamleader/Säljcoach till växande bilföretag!

Har du erfarenhet av försäljning och vill ta nästa steg in i en coachande roll? Vi söker nu en inspirerande och proaktiv Teamleader inom sälj till vårt huvudkontor i Stockholm.

Din roll
I rollen som Teamleader för Account Management driver du självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.

Utöver att driva din individuella försäljning framåt så ansvarar du också för att coacha och motivera säljteamet till att utvecklas inom sina roller samt uppnå och överträffa uppsatta försäljningsmål. Vid anställning av nya medarbetare håller du även i introduktion och onboarding.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse

Din kompetens
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en säljcoach/teamledarroll samt av försäljning. Erfarenhet från B2B-försäljning, alternativt bilförsäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/ekonomi/fordon.Vidare är B-körkort ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett genuint intresse för försäljning och affärsrelationer. Du tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt samt har en god förmåga för att coacha andra. För att lyckas i rollen måste du vara mål- och resultatinriktad och trivas att arbeta i högt tempo. Du är förtroendeingivande som person och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden såväl internt. Har du ett fordonsintresse är detta meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi tusentals bilar och når kunder över hela Europa. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden.

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Teamleader för Account Management hos oss arbetar du på ett spännande bolag som revolutionerar bilindustrin gentemot bilåterförsäljare. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik, Stockholm.

Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.