Teamleader/Säljcoach till växande bilföretag!

Teamleader/Säljcoach till växande bilföretag!

I rollen som teamleader för Account Management driver du självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.

Du ansvarar för att coacha ett säljteam om åtta personer till att utvecklas inom sin försäljning. Du motiverar teamet till att uppnå samt överträffa uppsatta försäljningsmål. Vid anställning av nya medarbetare till teamet håller du i introduktion och onboarding.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en teamledarroll samt av försäljning. Erfarenhet från B2B-försäljning, alternativt bilförsäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/ekonomi/fordon.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 22 okt (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 30 marknader, över 3000 anställda globalt och med fler än 350 test- och inköpsstationer. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker process vid försäljning av bilar. Vi expanderar ytterligare på den nordiska marknaden, och nu du kan vara en del av den expansionen!