Säljare till bilinköpsavdelningen till växande bilföretag!

Säljare till bilinköpsavdelningen till växande bilföretag!

Har du ett stort bilintresse samt erfarenhet av försäljning? Är du en utåtriktad och prestigelös person som trivs i en föränderlig miljö? Då kan denna roll vara något för dig! Vi söker nu en engagerad säljare till vår bilinköpsavdelning i Alvik!

Din roll
Som säljare till bilinköpsavdelningen arbetar du med att analysera marknaden och identifiera begagnade bilar som är till försäljning i diverse kanaler och därefter ta kontakt med säljaren av den aktuella bilen. I arbetet ingår även förhandling av priser samt inköp av begagnade bilar där du får användning av din kunskap kring vilka bilar som är konkurrenskraftiga.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med en fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din kompetens
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av winback och/eller försäljning där vi ser att erfarenhet från bilbranschen är mycket meriterande likväl som utbildning inom försäljning/fordon. Du har utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Utöver ovan är även en god bilkunskap samt manuellt B-körkort krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett starkt inre driv och ett genuint intresse för försäljning samt är mål- och resultatinriktad. Du har mycket god förhandlingsvana och kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du är handlingskraftig samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi tusentals bilar och når kunder över hela Europa. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden.

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Emelie Sackemark
Manager Talent Acquisition
0763248019