Prissättare av begagnade bilar till växande bilföretag!

Prissättare av begagnade bilar till växande bilföretag!

Har du ett stort fordonsintresse och är på jakt efter nästa utmaning? Vi söker nu dig som brinner för bilbranschen och vill ta steget in i en ny, spännande roll! I rollen som Prissättare arbetar du med våra fordonsinköp och värderar och sätter bilpriser i realtid. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Alvik, Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som Pricing Analyst värderar du bilar i realtid utifrån utförliga digitala testprotokoll och vår unika prissättningsplattform. Du arbetar nära våra test- och inköpsstationer runt om i Sverige samt är länken mellan våra filialer runt om i Europa. Detta innebär arbetsuppgifter som att:
  • Värdera och sätta bilpriser i realtid genom vår prissättningsplattform
  • Uppskatta och värdera skador och slitage på fordon
  • Analysera och hålla sig uppdaterad gällande marknadspriser och konkurrenssituationen på den svenska marknaden
  • Övervaka och understödja inköpare på våra test- och inköpsstationer samt säkerställa att alla inköpen genomförs korrekt
  • Kontinuerligt utvärdera och uppdatera våra interna prissättningssystem och komma med förslag på förbättringsområde
Tjänsten är på heltid, 40 h i veckan. Fast grundlön + provision.

Profil
Vi tror att du har ett stort fordonsintresse och goda fordonskunskaper som du förvärvat genom en fordonsteknisk utbildning, alternativt arbetslivserfarenhet från bilbranschen. Du har stor passion för bilar och har kunskap om värdering, inköp eller inbyte av bilar. Vidare har du en mycket god teknisk kunskap, förståelse för skador och slitage samt känsla för hur dessa påverkar en fordonsvärdering.

Som person är du snabbtänkt, trivs att arbeta med många parallella uppgifter, är noggrann och besitter en hög social kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Talar du ytterligare ett annat skandinaviskt språk är detta starkt meriterande, men inte något krav. Du har mycket goda kunskaper i MS Office.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi tusentals bilar och når kunder över hela Europa. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden.

Du arbetar i en ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.