Prissättare av begagnade bilar till bilföretag!

Prissättare av begagnade bilar till bilföretag!

Har du ett stort fordonsintresse och är på jakt efter nästa utmaning? Vi söker nu dig som brinner för bilbranschen och vill ta steget in i en ny, spännande roll! I rollen som Prissättare arbetar du med våra fordonsinköp och värderar och sätter bilpriser i realtid. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Alvik, Stockholm.

Vi är Europas största marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Nu kan du vara med på vår spännande resa på den nordiska marknaden!

Din roll
I rollen som Prissättare värderar du bilar i realtid utifrån utförliga digitala testprotokoll och vår unika prissättningsplattform. Du arbetar nära våra test- och inköpsstationer runt om i Sverige samt är länken mellan våra filialer runt om i Europa. Detta innebär arbetsuppgifter som att:

  • Värdera och sätta bilpriser i realtid genom vår prissättningsplattform
  • Uppskatta och värdera skador och slitage på fordon
  • Analysera och hålla sig uppdaterad gällande marknadspriser och konkurrenssituationen på den svenska marknaden
  • Övervaka och understödja inköpare på våra test- och inköpsstationer samt säkerställa att alla inköpen genomförs korrekt
  • Kontinuerligt utvärdera och uppdatera våra interna prissättningssystem och komma med förslag på förbättringsområde

Tjänsten är på heltid, 40 h i veckan. Fast grundlön + provision.

Din kompetens
Vi tror att du har ett stort fordonsintresse och goda fordonskunskaper som du förvärvat genom en fordonsteknisk utbildning, alternativt arbetslivserfarenhet från bilbranschen. Du har en stor passion för bilar där vi ser det som ett stort plus om du även har kunskap om värdering, inköp eller inbyte av bilar. Vidare har du en mycket god teknisk kunskap, förståelse för skador och slitage samt känsla för hur dessa påverkar en fordonsvärdering. För att lyckas i rollen tror vi även att du besitter en god datorvana.

Personliga egenskaper
Som person är du snabbtänkt, analytisk, noggrann och trivs att arbeta med många parallella uppgifter. Vidare är du socialt lagd och har goda kunskaper i både svenska och engelska. Talar du ytterligare ett annat skandinaviskt språk är detta starkt meriterande, men inte något krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett spännande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik, Stockholm.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Ylva Gamrell
Junior Talent Acquisition Manager
076 324 80 19
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.auto1-group.com/
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (8 dagar kvar)