Pricing Specialist till ledande techbolag inom bilbranschen!

Pricing Specialist till ledande techbolag inom bilbranschen!

Känner du till många bilmärken och modeller? Håller du dig uppdaterad på bilmarknaden? Bra, då kan detta jobb vara något för dig. Vi söker nu dig som älskar bilar och vill ta steget in i en ny, spännande roll! I rollen som Prissättare arbetar du med våra fordonsinköp och värderar samt sätter bilpriser i realtid.

Hur din nya roll kommer att vara

I rollen som Prissättare värderar du bilar i realtid utifrån utförliga digitala testprotokoll och vår unika prissättningsplattform. Du arbetar nära våra test- och inköpsstationer runt om i Sverige samt är länken mellan våra filialer runt om i Europa. Vidare får du möjligheten att arbeta i härligt team där alla har en gemensam nämnare, BILAR.

Detta innebär arbetsuppgifter som att:
 • Värdera och sätta bilpriser i realtid genom vår prissättningsplattform
 • Uppskatta och värdera skador och slitage på fordon
 • Analysera och hålla sig uppdaterad gällande marknadspriser och konkurrenssituationen på den svenska marknaden
 • Övervaka och understödja inköpare på våra test- och inköpsstationer samt säkerställa att alla inköpen genomförs korrekt
 • Kontinuerligt utvärdera och uppdatera våra interna prissättningssystem och komma med förslag på förbättringsområde
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid, 40 h i veckan. Fast grundlön + provision.

Vad vi vill att du har med dig
 • Vi tror att du har ett stort fordonsintresse och goda fordonskunskaper som du förvärvat genom en fordonsteknisk utbildning, alternativt arbetslivserfarenhet från bilbranschen.
 • Du har en stor passion för bilar och vi ser det som meriterande om du sedan tidigare har kunskap om värdering, inköp eller inbyte av bilar.
 • Vidare ser vi gärna att du har en mycket god teknisk kunskap, förståelse för skador och slitage samt känsla för hur dessa påverkar en fordonsvärdering.
 • För att lyckas i denna roll tror vi även att du besitter en god datorvana och kunskaper i MS Office.
Som person är du snabbtänkt, analytisk, noggrann och trivs att arbeta med många parallella uppgifter. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Talar du ytterligare ett annat skandinaviskt språk är detta starkt meriterande, men inte något krav.

Vad vi erbjuder dig
 • Från en unicorn till ett börsnoterat bolag, bli en del av vår framgångssaga
 • En internationell arbetsplats med spännande nationella och internationella projekt
 • Stor möjlighet att påverka och sätta din egen prägel på arbetet
 • Bra förmåner, allt i från friskvårdsbidrag till förskottssemester
 • En miljö som är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar
 • En självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande techbolag där du har stor inverkan på vår fortsatta framgång
Vilka vi är?

AUTO1 Group är Europas ledande digitala plattform för bilbranschen. Vi bygger det bästa sättet att köpa och sälja bilar online. Vårt lokala varumärke, viköperdinbil.se, erbjuder våra kunder det snabbaste och smidigaste sättet att sälja bil på. Vårt varumärke, AUTO1.com, är Europas största B2B-plattform för bilåterförsäljare. Genom vårt varumärke Autohero, använder vi våra erfarenheter till att bygga ett varumärke som erbjuder det den bästa kundupplevelsen när det gäller att köpa bil online. Vi finns just nu på över 30 marknader och hade en omsättning på över 2.8 miljarder euro under 2020.

AUTO1 Group har en intern värdegrund som bygger på alla människors lika värde. Alla ansökningar kommer därför att hanteras på ett likvärdigt sätt oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariant och ålder.

Ansökan

Är du redo för din nästa utmaning? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon med hänsyn till dataskyddsförordningen (GDPR). Vid frågor vänligen kontakta oss på rekrytering@auto1.com. Vi sköter urval och intervjuer löpande tills vi har hittat rätt person.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.auto1-group.com/
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (38 dagar kvar)