Norsktalande Account Manager B2B

Norsktalande Account Manager B2B

Vill du vara med att etablera ett av Europas snabbast växande bolag på den norska marknaden? Har du erfarenhet av B2B-försäljning? Vi söker nu nytänkande och affärsinriktade Account Managers som vill vara med och bygga upp vår verksamhet mot Norska marknaden.

Din roll
I rollen som Account Manager arbetar du på ett nytt, spännande och snabbväxande bolag som revolutionerar bilindustrin gentemot bilåterförsäljare. Hos oss driver du självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.

Tjänsten ligger på 40h/vecka, kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din kompetens
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundservice eller annan kundnära roll. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/fordon.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett starkt inre driv och har ett genuint intresse för försäljning och affärsrelationer. För att lyckas i rollen måste du vara mål- och resultatinriktad och trivas att arbeta i högt tempo. Du är förtroendeingivande som person och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden såväl internt. Du känner dig trygg i det norska språket på både en muntlig och skriftlig nivå. Har du ett fordonsintresse är detta meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Account Manager hos oss ingår du i ett team om 10 säljkollegor som tillsammans ansvarar för att tillsammans uppnå och överträffa uppsatta försäljningsmål. Vi håller till i fina, ljusa lokaler på Östermalm, Stockholm.

Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Varför Auto1.com?
Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa med närvaro på 30 marknader och med fler än 3000 anställda globalt. På vår e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker process vid försäljning av bilar. Vi expanderar ytterligare på den nordiska marknaden, och nu du kan vara en del av den expansionen!

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Emelie Sackemark, på 076-324 80 19.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juli (26 dagar kvar)