Key Account Manager inom bilbranschen

Key Account Manager inom bilbranschen

I rollen som Key Account Manager Remarketing ansvarar du för att utveckla och underhålla relationer till nya och befintliga företagskunder (B2B) inom inköp av begagnade bilar.

Du arbetar och förhandlar dagligen med våra största kunder och genomför behovsanalyser och skapar strategier för att tillgodose varje enskild kund. Du söker ständigt efter att bredda affärsmöjligheter och skapa nya möten med både redan befintliga och nya kunder.

Detta är en central och viktig position som innebär stor inverkan på företagets fortsatta tillväxt och utveckling.

Tjänsten ligger på 40h/vecka, kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse. Visst resande förekommer.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 6 aug (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför Auto1.com?
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 3000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!