Junior koordinator till växande bilföretag!

Junior koordinator till växande bilföretag!

Har du nyligen tagit examen och vill arbeta i en ansvarstagande koordinerande roll? Har du ett stort inre driv, en förmåga för struktur samt god kommunikativ förmåga? Då kan jobbet som koordinator hos oss vara något för dig!

Din roll

Som koordinator hos oss ansvarar du för beställningar till våra inköpsstationer, administrering kring avtal samt är personalen på stationerna behjälplig vid eventuella frågor. Du agerar spindeln i nätet och ansvarar för att inköpsstationerna har praktiska förutsättningar för att kunna bedriva sitt arbete på bästa sätt.

Din kompetens
För att passa i den här rollen tror vi att du har en yrkeshögskoleexamen inom ekonomi eller administraion. Du har tidigare erfarenhet av en koordinerade eller/och administrativ roll. Förutom utmärkta kunskaper i svenska är du också bekväm med engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är van vid att arbeta med varierande uppgifter där du alltid agerar med stark drivkraft och prestigelöshet. Som person är du positiv, flexibel och strukturerad. För att lyckas i rollen trivs du med att agera serviceinriktat och arbetar lösningsorienterat.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 24 dec (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 2500 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!