Junior Logistikkoordinator till växande e-handelsföretag!

Junior Logistikkoordinator till växande e-handelsföretag!

Är du serviceminded och har ett intresse för planering och kundkontakt? Är du i början av din karriär inom logistik? Vill du arbeta i en internationell miljö inom fordonsindustrin? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker nu en junior logistikkoordinator till vårt huvudkontor i Alvik.

Arbetsuppgifter

Som junior logistikkoordinator är du en del av vårt Operationsteam där du kommer att arbeta lösningsorienterat och serviceinriktat med att boka upphämtningar och transporter av bilar från våra inköpsstationer. Du är en central kontaktperson mellan våra inköpsstationer, huvudkontoret och samarbetspartners. Du ansvarar för den dagliga driften av transporter och ser till att kommunikationen mellan alla parter sker med en stark känsla av service. Detta innebär arbetsuppgifter såsom:
  • Transportplanering och hantering av import och export
  • Ärendehantering och rapportering
  • Arbeta proaktivt med att identifiera och hantera avvikelser
  • Support och kontaktperson till samarbetspartners samt inköpsstationer, både nationellt och internationellt
Din kompetens
Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet från en liknande roll samt erfarenhet av kundhantering.

Förutom utmärkta kunskaper i svenska är du också bekväm med engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad och motiveras av problemlösning. För att lyckas i rollen tror vi att du är flexibel och har en förmåga för att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter.

Du är van vid att arbeta proaktivt och har en stark kommunikations- och förhandlingsförmåga. Du levererar alltid god service såväl internt som externt. Vi tror även att du är självgående och driver ditt arbete framåt samt trivs i en föränderlig arbetsmiljö.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handels- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 Group så därav erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra personalaktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) till oss genom att klicka på ansökningsknappen.

Kontakt:
Emelie Sackemark
Manager Talent Acquisition
076-324 80 19
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 076-324 80 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.auto1-group.com/
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!