Junior Löneadministratör/Lönesupport

Junior Löneadministratör/Lönesupport

Är du en strukturerad person som har tidigare erfarenhet av löneadministration? Trivs du i en föränderlig miljö där du har möjlighet att utvecklas? Vi söker dig som vill arbeta med administration av löner på vårt snabbväxande huvudkontor i Stockholm.

Varför Auto1.com?

Vi är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa, med ledande teknisk plattform och närvaro på 30 marknader, över 3000 anställda globalt och med fler än 350 test- och inköpsstationer. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker process vid försäljning av bilar. Vi expanderar ytterligare på den nordiska marknaden, och nu du kan vara en del av den expansionen!

Om rollen
I rollen som löneadministratör ansvarar du för beräkningar, beredning och utbetalning av löner samt andra löne- och ekonomirelaterade uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även kontoavstämningar och tidrapportering i lönesystemet. Du supporterar i att besvara lönerelaterade frågor från anställda samt rapporterar till myndigheter.

Tjänsten är på 40h/vecka, kontorstider. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din kompetens

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av löneadministration samt en YH eller universitetsutbildning inom lön eller ekonomi. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är självgående och på egen hand kan driva ditt arbete framåt. För att trivas i rollen ser vi även att du är noggrann och strukturerad men också trivs i en föränderlig miljö. Då arbetet innefattar intern support är det av stor vikt att du har en tillmötesgående inställning samt social förmåga.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) genom att trycka på ansökningsknappen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Sackemark på 076-324 80 19.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (25 dagar kvar)