HR-assistent till växande e-handelsföretag, studentjobb!

HR-assistent till växande e-handelsföretag, studentjobb!

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Vill du lära dig mer om arbetet på en HR-avdelning och samtidigt få insyn i ett av Europas snabbast växande företag? Då kan ett extrajobb som HR-assistent hos oss vara något för dig!

Din roll
Vi letar just nu efter en driven student som vill lära sig mer om HR. Du får ett spännande extrajobb med högt tempo som ger insyn i vad det innebär att arbeta med rekrytering i en snabbväxande koncern. Utöver rekrytering kommer du även att få insyn i andra HR-relaterade frågor. Du arbetar nära våra HR-Generalister som guidar dig i arbetet.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 1-2 dagar per vecka (med möjlighet till mer arbete i sommar) men har självklart förståelse för att studiebördan varierar. Rollen är placerad på vårt nordiska huvudkontor i Alvik.

Din kompetens och personliga egenskaper
Vi söker dig som just nu studerar på en PA-utbildning eller motsvarande. Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering är detta mycket meriterande. Du har en "doer-attityd", är strukturerad och har lätt för att lära. Som person är du positiv, serviceinriktad och flexibel. Då företaget ingår i en internationell koncern är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Anna Jerkner Kjellman
Junior HR Generalist & Junior Manager Talent Acquisition
073-5076416
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (40 dagar kvar)