HR-assistent/rekryteringsassistent till växande e-handelsbolag!

HR-assistent/rekryteringsassistent till växande e-handelsbolag!

Är du en handlingskraftig och kommunikativ person som vill utvecklas inom HR och rekrytering? Vill du vara med på en spännande resa i ett bolag med stark tillväxt? Då kan rollen som HR-assistent/rekryteringsassistent hos oss vara något för dig!

Din roll
Vi söker en HR-assistent till vårt huvudkontor i Alvik i Stockholm. Du kommer främst att assistera inom rekrytering och på ett proaktivt sätt driva rekryteringsarbetet framåt genom att bland annat arbeta med riktad search. Du arbetar med hela rekryteringsprocessen med alltifrån utformning och publicering av platsannonser till att genomföra intervjuer samt referenser. I arbetsuppgifterna ingår även allmän HR administration. Du blir en del av det nordiska HR-teamet om 5 personer.

Din kompetens
Vi tror att du har en kandidatexamen i PA eller motsvarande. Har du arbetat parallellt med studierna eller något år efter studierna med rekrytering är det meriterande, men inte ett krav. Du har en proaktiv och lösningsorienterad personlighet med ett självförtroende att kommunicera på olika nivåer. Du är mycket organiserad och resultatinriktad med en förmåga att kunna förhandla och föra din talan, på ett ödmjukt och prestigelöst sätt. Du är en god kommunikatör samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 9 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 2500 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra personalaktiviteter.