Extrajobb som inköpare/testare av bilar

Extrajobb som inköpare/testare av bilar

Är du student och letar efter ett roligt och fartfyllt extrajobb? Har du ett stort bilintresse samtidigt som du tycker det är kul att göra affärer? Motiveras du av utmaningar? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en bilinköpare/testare av bilar med placering på våra inköpsstationer i Norrköping som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag inom bilindustrin.

Din roll
I rollen som inköpare arbetar du ute på en av våra test- och inköpsstationer och ansvarar för att utvärdera inkommande fordon. Rollen är en nyckelposition inom organisationen där du på daglig basis hanterar inköp av bilar av olika märken, modeller och skick. Kundinteraktion, relationsbyggande och förhandling är återkommande delar i arbetet. Du ansvarar för att inköpsprocesserna på din lokala test- och inköpsstation sköts och hanteras på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du är företagets ansikte utåt gentemot kunderna.

I denna roll är det viktigt att du är tillgänglig på helger, framförallt lördagar, men även att du är flexibel att hoppa in på veckodagar vid behov. Tjänsten utgörs av ca 10h/vecka. Vi ser dock gärna att du vill jobba lite mer under sommarmånaderna.

Profil
Vi söker dig som har ett stort intresse, samt bred och djup teknisk kunskap om bilar. Kanske har du jobbat som bilförsäljare, biltestare eller servicetekniker innan. Du är duktig på att utvärdera bilar och har en professionell framtoning. Du uppskattar att ha kundkontakt och sätter kunden i första rummet. Som person ger du ett förtroendeingivande och positivt intryck samtidigt som du har en säljanda och stort driv för att göra affärer. Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter det krav på din förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Utöver detta har du god datorvana och körkort B.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Anna Jerkner Kjellman
Junior HR Generalist & Junior Manager Talent Acquisition
073-5076416
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.vkdb.se/
Sista ansökningsdag 13 sept 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi tusentals bilar och når kunder över hela Europa. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden.