Erfaren prissättare till danska bilmarknaden

Erfaren prissättare till danska bilmarknaden

Har du ett stort fordonsintresse och är på jakt efter nästa utmaning? Vi söker nu dig som brinner för bilbranschen och vill ta steget in i en ny, spännande roll! I rollen som Prissättare arbetar du med våra fordonsinköp och värderar och sätter bilpriser i realtid mot den danska bilmarknaden. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Alvik, Stockholm.

Vi är Europas största marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Nu kan du vara med på vår spännande resa på den nordiska marknaden!

Din roll

I rollen som Prissättare arbetar du med bedömning och prissättning av bilar på den danska marknaden och för vår onlineplattform Auto1.com. Du kommer att fokusera på både core business och våra test- och inköpsstationer i Glostrup, Tilst och Odense samt samarbeta tätt med vår Remarketing-avdelning. Detta innebär arbetsuppgifter som att:

Värdera och sätta bilpriser i realtid genom vår prissättningsplattform

  • Analysera och hålla sig uppdaterad gällande danska bilmarknaden generellt
  • Kontinuerligt utvärdera och uppdatera våra interna prissättningssystem och komma med förslag på förbättringsområde
  • Tjänsten är på heltid med fast grundlön + provision.

Din profil

Vi letar efter någon som har flera års erfarenhet från bilindustrin och lång erfarenhet av att köpa och sälja begagnade bilar. Du måste vara helt uppdaterad när det gäller bilpriser och fungerar både självständig och i grupp. Eftersom vi är ett litet team i Danmark är det avgörande att varje individ tar ansvar och bidrar till att lösa uppgifter såväl som samarbetet och den positiva andan. Du kommunicerar flytande på engelska både i skrift och tal.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett spännande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik, Stockholm.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Christina Christensen
Junior HR Generalist
+45 31501335
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2020 (16 dagar kvar)