Account Manager Sales B2B till växande bilföretag!

Account Manager Sales B2B till växande bilföretag!

Är du en driven säljare med stort kundfokus? Har du erfarenhet av B2B-försäljning? Vi söker nu en nytänkande och affärsinriktad Account Manager som vill bli en del av vårt drivna säljteam!

Din roll
I rollen som Account Manager arbetar du på ett spännande och snabbväxande bolag som revolutionerar bilindustrin gentemot bilåterförsäljare. Hos oss driver du självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder (B2B). Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse

Din kompetens
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning eller annan kundnära roll. Erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/ekonomi/fordon. Utöver ovan ser vi även att du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett starkt inre driv och har ett genuint intresse för försäljning och affärsrelationer. För att lyckas i rollen måste du vara mål- och resultatinriktad och trivas att arbeta i högt tempo. Du är förtroendeingivande som person och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden såväl internt. Har du ett fordonsintresse är detta meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Account Manager hos oss ingår du i ett team om 13 säljkollegor som ansvarar för att tillsammans uppnå och överträffa uppsatta försäljningsmål. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik, Stockholm.

Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.