Account Manager Remarketing B2B till växande bilföretag!

Account Manager Remarketing B2B till växande bilföretag!

Vill du arbeta med affärsutveckling i ett spännande företag i bilbranschen? Då kan det här vara rollen för dig! Vi vill förstärka vårt team med en affärsinriktad Account Manager Remarketing med placering i Alvik som vill vara med och utveckla ett snabbt växande och kreativt företag.

Din roll
I rollen som Account Manager Remarketing ansvarar du för att utveckla och underhålla relationer till nya och befintliga företagskunder (B2B) inom inköp av begagnade bilar.

Du arbetar och förhandlar dagligen med våra kunder och genomför behovsanalyser och skapar strategier för att tillgodose varje enskild kund. Du söker ständigt efter att bredda och hitta nya affärsmöjligheter med både nya och redan befintliga kunder.

Detta är en central och viktig position som innebär stor inverkan på företagets fortsatta tillväxt och utveckling.

Tjänsten ligger på 40h/vecka, kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din kompetens
Vi tror att du har något års erfarenhet av försäljning, gärna inom bilbranschen.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sackemark
Telefon 0763248019
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto1-group.com
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 2500 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Account Manager Remarketing hos oss ingår du i ett Remarketing-team som en del av vår försäljningsavdelning som tillsammans ansvarar för att uppnå och överträffa uppsatta inköps och försäljningsmål. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik i Stockholm.

Du arbetar i en ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.