Account Manager, B2B, till växande bilföretag!

Account Manager, B2B, till växande bilföretag!

Har du ett stort bilintresse? Har du lätt för att ta kontakt med kunder över telefon? Brinner du för försäljning och får en kick när en affär avslutas? Då kan det här vara rollen för dig! Vi vill förstärka vårt team med en driven Account Manager inom Remarketing med placering i Alvik som vill vara med och utveckla ett snabbt växande och kreativt företag.

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Din roll
Som Account Manager inom Remarketing kommer du att utgå ifrån vårt huvudkontor i Alvik. Din roll innebär att identifiera och ta kontakt med potentiella företagskunder som behöver support i försäljningen och avyttringen av deras vagnpark eller inbytesbilar. Du pitchar och säljer in vår unika tjänst genom kontakt med nya likväl som befintliga kunder. Rollen innebär både nykundsförsäljning och utveckling och underhåll av befintlig kundstock.

Tjänsten ligger på 40h/vecka, kontorstider. Fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din kompetens
För att lyckas i rollen tror vi att du har något års erfarenhet av försäljning, helst inom B2B. Tidigare erfarenhet från bilbranschen är en fördel och har du dessutom ett stort bilintresse är detta starkt meriterande.

Då Auto1 Group är ett internationellt bolag är det även ett krav för tjänsten att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är aktiv och trivs med att jobba resultatinriktat och i en miljö med ett högt tempo. Vi söker dig som är utåtriktad social och förtroendeingivande och kan knyta an och nå ut till personer. Du har en stark drivkraft, är strukturerad i ditt arbete samt besitter en mycket god förhandlingsvana.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som Account Manager Remarketing hos oss ingår du i ett Remarketingteam där ni tillsammans ansvarar för att uppnå och överträffa uppsatta mål. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Auto1 så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Vi håller till i fina, ljusa lokaler i Alvik i Stockholm.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:

Ylva Gamrell
Junior Manager Talent Acquisition
076 324 80 19
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (26 dagar kvar)