VEROLD Entreprenad arbetar med renoveringar och ombyggnationer, allt från servicejobb, badrumsrenoveringar till totalrenovering av bostäder och andra fastigheter.

Vi söker en byggledare till våra projekt i Stockholm. Du ska kunna ge råd till kunder inför deras renoverings- och ombyggnadsplaner, sätta ihop offertunderlag, planera och samordna arbeten. Du ska även sköta den löpande kundkontakten, göra uppföljningar och kontrollera att allt fungerar under projektets gång, sammanställa egenkontroller mm.

Det praktiska arbetet utförs av våra snickare, plattsättare och rörmokare, din roll är att leda och planera arbetet. Du kommer att ha din arbetsplats på vårt kontor i Lunda Industriområde, Spånga. Körkort är ett krav då du behöver kunna besöka kunder och arbetsplatser. Du ska ha gedigen erfarenhet från byggbranschen, att du är noggrann och serviceinriktad är självklart. Har du framåtanda, initiativförmåga och engagemang finns det mycket goda förutsättningar att utvecklas och växa i företaget.

Skicka din ansökan till info@veroldbygg.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Roger Lindroth, mobil 070-868 55 88

Du behöver
  • Kunna kommunicera och informera både internt och externt.
  • Vara en god organisatör och kunna hantera och hålla koll på flera pågående projekt samtidigt.
  • Strukturera och planera ditt arbete så att projekten flyter på smidigt och effektivt
  • Sköta samordning med underentreprenörer, se till att personal, materiel och övriga resurser finns på plats vid rätt tidpunkt.
  • Kunna upprätta kalkyler som underlag till offerter, skicka ut förfrågningar till leverantörer och UE, upprätta tidsmässiga och ekonomisk ramar för projektet, se till att uppnå målen i projekten.
  • Kunna hantera den pappersmässiga delen av arbetet, upprätta tidplaner, egenkontroller och övrig dokumentation, attestera fakturor, följa upp projektresultateten.
Ha god datorvana
  • Vi arbetar i Byggsamordnare, Wikells Byggberäkningar och TimeApp. Erfarenhet av att arbeta i dessa eller liknande program krävs.
Du kommer att ha ett nära samarbete med vår säljare och tillsammans besöker ni kunder för att gå igenom förutsättningarna för projekten. Vi har även arkitekt som kan ta fram ritningar och förslag vid behov.

Vi söker dig som med ett stort personligt engagemang vill bidra till att utveckla VEROLD såväl som dig själv. Du trivs i en mindre organisation med korta beslutsvägar, ett öppet och gott arbetsklimat samt stora möjligheter att påverka. Vi söker dig med stark drivkraft och engagemang för uppgiften.
Mer info
Kontaktperson Roger Lindroth
Telefon 070-868 55 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (31 dagar kvar)