Supportchef till Vårdförbundet

Supportchef till Vårdförbundet

Är du en chef som vill utveckla supportfunktioner och trivs i en idéburen organisation? Då är du den vi söker för Vårdförbundet.

Sektionen för support och service är en ny enhet där vi nu söker en supportchef. Du kommer du gå i täten och leda förändringsarbete i nära dialog och samarbete med verksamhet och medarbetare för att supporten ska får en sammanhållen organisation och utvecklade arbetssätt. Du ingår i den administrativa enheten och rapporterar till administrativ chef. Supportgruppen, som idag består av 7 medarbetare, hanterar IT-support och service i relation kontor och fastighet. Om Vårdförbundet
I Vårdförbundet samlas fyra livsviktiga yrken. Tillsammans är Vårdförbundet 114 000 medlemmar som arbetar för en personcentrerad vård, ett hållbart yrkesliv, högre löner och bättre karriärmöjligheter. Medlemmarna är sjuksköterskor, barnmorskor, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Vårdförbundet är en idéburen yrkesorganisation som tillvaratar medlemmarnas fackliga intressen och utvecklingen av professionerna.

Dina arbetsuppgifter
Du har ansvar för organisationens supportfunktioner, där ingår bemanning av reception, telefonväxel, mötesstöd och IT-support. Du har personal- och verksamhetsansvar. Som chef hos Vårdförbundet behöver du kunna växla mellan ett strategiskt helhetsperspektiv och att hantera operativt arbete och hålla ihop detaljer. Informationssäkerhet och ständig utveckling av verksamhetsområdet ingår självklart. Du kommer regelbundet att både informera muntlig och skriftligt till verksamheten om support och servicefunktioner och du kommer del av tiden att arbeta med support och service.

Din profil
 • Relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet av att vara chef för supportfunktioner
 • Erfarenhet av och kunskap om leda och utveckla arbetssätt för att leverera support effektivt och med hög kvalitet
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom IT-support kombinerat med kunskap om AD/Active directory
 • Erfarenhet av ansvar för budget, verksamhetsplanering och uppföljning
 • God ledarskapserfarenhet, med ett kommunikativt ledarskap som bidrar till tillit, dialog och samarbete
 • Erfarenhet ITIL och av att förbättra processer och automatisera arbetssätt.
 • Mod att finna kreativa och nya lösningar på utmaningar och mod att prova nya arbetssätt
 • Erfarenhet av att skriva rutiner, instruktioner till IT-användare och att genomföra introduktionsutbildningar med IT-användare
Det är också ett krav att du har:
 • Tidigare erfarenhet av att genomföra förändringsarbete och att leda medarbetare genom förändringsprocesser.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i en idéburen eller politiskt styrd verksamhet.
 • Erfarenhet av att utveckla arbetssätt via Office365
Du är inspirerande, uppmuntrar dina medarbetare och är nyfiken på andras åsikter och erfarenheter. Du tror att tydlighet i en organisation skapas genom ständig dialog och samarbete. Som person är du lösningsinriktad, prestigelös och med ett intresse och förståelse för verksamhetsbehov. Du har mycket god förmåga att samarbeta, kommunicera och prioritera samt har en vilja och förmåga att både driva strategiska frågeställningar och lösa handfasta konkreta problem. Vi tror att du motiveras av att arbeta med verksamhetsstöd och ständig utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är placerad på Vårdförbundets centrala kansli i Stockholm.
Fackliga företrädare på Vårdförbundet är Gun-Britt Lindkvist, Unionenklubben, 08-14 78 31 och Tomas Persson, Akademikerföreningen, 08-14 78 82.Har du några funderingar kring tjänsten?
Välkommen att höra av dig till:
Talent Aquisition Manager, Julia Lööv
julia.loov@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang, kompetensbaserat rekrytering, med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT, försäljning och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder vill arbeta med.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (49 dagar kvar)