Säljare till Vägjobb i Sverige

Säljare till Vägjobb i Sverige

Tjänstebeskrivning

Vi växer och söker en säljare till vår Stockholmsdepå! Att arbeta hos oss innebär att du får jobba i en bransch med mycket potential, i ett bolag där du får chans till personlig utveckling.

Vi jobbar med att skapa trygga trafikmiljöer vid vägarbetsplatser. Vår kärnverksamhet är att sälja och hyra ut säkerhetsanordningen samt tjänster kring arbetsplatser i anslutning till fordonstrafik.

I rollen som Säljare på Vägjobb i Sverige kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med både nya och befintliga kunder. Våra kunder finns främst inom anläggningsbranschen men vi jobbar också med bland annat fiberbolag och kommuner.

I den här tjänsten får du en omväxlande vardag med både snabba inkommande affärer men också längre processer där du byggt upp en relation till kunden. Rollen innebär kundkontakt men även administration i form av skapande av offert, orderberedning samt rapportering.

Du har ditt kontor på vår depå i Jordbro och besöker kunder i hela Stockholmsområdet. Du är en del av vår säljorganisation och får stöd av din närmaste chef och dina kollegor för att lära dig branschen, våra tjänster och våra produkter.

Du kommer att arbeta långsiktigt och relationsskapande i syfte att öka vår försäljning i Stockholm.

Krav på person

Du har en god social förmåga och gillar att ta kontakt med andra människor. Du drivs av att göra affärer och har ett eget driv att vilja ta processer framåt.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, och du har arbetat i en roll med kundkontakt och försäljning i fokus.

Vi ser att du som söker är en lagspelare som jobbar för att teamet och företaget ska nå bästa möjliga resultat och du trivs när försäljning sker genom påverkan och relationsskapande med ett längre tidsperspektiv.

B-körkort är ett krav.

Viktigast av allt är att du har en ansvarskänsla - vi arbetar med människors liv längst vägen.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Rörvägen 51, Haninge, Stockholm
Löneform: Fast lön.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den trygga vägen

Vägjobb har arbetat med att skapa trygga trafikmiljöer under drygt tio år. För varje år har vi tagit lärdom och utvecklats. Nu står vi bättre rustade än någonsin med personal, produkter och tjänster. Sedan 2015 arbetar vi under parollen "Den trygga vägen. Något vi uppnår genom våra ledord: Kunden i fokus, Gemenskap och Engagemang.

Sökord: Säljare, försäljning, Säljkoordinator, Säljansvarig, Account manager, innesäljare