Trafikservicemedarbetare med C-kort sökes!

Trafikservicemedarbetare med C-kort sökes!

Trafikservicemedarbetare sökes!

Trivs du med fysiskt arbete utomhus? Vill du vara med och bidra till en säkrare trafikmiljö?

Då har vi på Vägjobb i Sverige rätt uppdrag för dig. Som trafikservicemedarbetare hos oss har du en viktig funktion på vår arbetsplats. Du kommer att vara vägens hjälte och säkerställa att vägarbetarna, trafikanterna och dina kollegor får en säker och bra upplevelse på arbetsplatsen. Du får också möjligheten att vara en del av ett företag som satsar mycket på personlig utveckling. Låter det lockande? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation. Gemenskap och respekt för individen är två nyckelord och Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar goda möjligheter för dig att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

I arbetsuppgifterna ingår dirigering av trafik genom vägarbetsplatser som trafikvakt och lotschaufför, har du ett C-körkort kan du även komma att jobba med att köra TMA-bil. Utöver trafikdirigering arbetar du med skyltning, tillsyn och avskyltning av arbetsområdet vilket innebär att du tillsammans med arbetsgruppen ansvarar för kvalitén och säkerheten runt hela arbetsområdet. Arbetsgruppen består vanligtvis av 2-5 personer och tillsammans arbetar ni för att möta trafikverkets krav vid arbete på väg.

Kvalifikationer

Här behöver du:

Flytande svenska i både tal och skrift

B-körkort med tillgång till egen bil

Arbetstillstånd i Sverige

Meriterande

C-körkort

Tidigare erfarenhet från arbete på väg

För den här tjänsten söker vi dig som är flexibel, ansvarstagande och har en god servicekänsla. Du bör även ha lätt att samarbeta med kunder och skapa arbetsmässiga relationer samt vara en lagspelare. Du bör ha ett högt säkerhetstänk och klara av att arbeta långa arbetspass.

Omfattning

Tjänsten är en visstidsanställning. Då vi arbetar rikstäckande kan det inbbegripa att resa och övernatta på annan ort. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till sen kväll samt nattarbete. Du kommer att få genomgå en 3-dagarsutbildning i Örebro där du får en gedigen utbildning om hur man jobbar som trafikservicemedarbetare på bästa sätt.

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 2021-02-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I samband med din ansökan ber vi dig också att beställa ett registerutdrag ur belastningsregistret som du tar med dig vid eventuell intervju i ett oöppnat brev. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/För information:

Om oss

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan år 2005 har vi varit drivande i arbetet med att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

www.vagjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Transport & Logistik, Logistik, Övrigt
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Vägjobb i Sverige AB
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se