Utvecklare till Utbildningsradion (UR) i Stockholm

Utvecklare till Utbildningsradion (UR) i Stockholm

Vill du påverka och göra skillnad? Som utvecklare hos UR skapar du framtidens plattform för att göra skillnad i människors lärande

Utbildningsradion (UR) kan med glädje berätta att vi nu söker en samhällsintresserad utvecklare som vill vara med och påverka UR:s framtida digitala produkter för att inspirera och göra skillnad i människors lärande i Sverige. Här kommer du att arbeta med produkterna UR-Play och UR-Skola samt vara med och ta fram en morgondagens nya plattform för lärande via medier.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig en kreativ och stimulerande arbetsplats, där du kommer få stora möjligheter att fördjupa dig i UR:s produkter och tekniker. Samtidigt kommer du ha en stor delaktighet i valet av framtida tekniker och arbetssätt.

Hos oss lägger vi en stor vikt vid att du ska känna frihet att testa nya idéer, där du uppmuntras att hitta nya kreativa lösningar. Exempelvis har vi "labbdag" varannan fredag, där du som medarbetare får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper. Utvecklarteamet har en stark position inom organisationen och har stor tillit att driva UR:s produkter framåt.

Det här gör du hos oss

Du kommer in i ett spännande skede där vi har fokus på nyutveckling och nytänkande, både gällande tekniker och arbetssätt. Beroende på om du trivs bäst att utveckla front- eller backend (eller båda!) så kommer du själv i stor utsträckning kunna påverka din roll och val av teknik.

Utöver det kommer du också:
  • Ha en avgörande roll för att ta fram vår nya plattform för morgondagens lärande.
  • Vidareutveckla våra plattformar UR-Play och UR-skola som idag till stor del är byggda i ramverket Ruby on Rails (RoR).
  • Testa och implementera nya tekniker för att göra UR:s produkter mer funktionella och effektiva inom lärande.
  • Vara en del av ett självgående team som tar egna beslut och som jobbar användar- och hypotesdrivet.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer vara en del av UR Digital som idag är 20 personer i 3 team, där du kommer ingå i utvecklingsteamet som idag är fem utvecklare, men som nu siktar på att bli fler! Du kommer sitta i nybyggda lokaler i SVT-huset som ligger centralt vid Gärdet i Stockholm.

Mer om dig

Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet inom webbutveckling eller systemutveckling. Ditt fokus ligger antingen på front- eller backend-utveckling, alternativt så trivs du bäst med att jobba över hela stacken eller har ett intresse av att gå mot det.

Beroende på din tekniska inriktning ser vi gärna du har:
  • Kunskap inom Ruby on Rails eller liknande ramverk
  • Kunskap inom Javascript, React eller motsvarande språk och frontend- ramverk
Vi ser gärna att du också har intresse och erfarenhet av:
  • Att jobba med streamingtjänster
  • Att jobba med utbildning och lärandeprocesser
  • Att jobba med nya tekniker som Kubernetes, Docker, Microservices eller Molntjänster.
  • Att jobba användar- och hypotesdrivet
  • Att göra tjänster tillgängliga för personer med funktionsvariation
  • Att jobba i tvärfunktionella team
Vi söker dig som har ett genuint intresse för UR:s verksamhet, där du vill göra kunskap tillgängligt för fler personer i Sverige. Vi ser det som avgörande att du trivs att ta fram lösningar i nära samarbete med andra utvecklare, produktägare och UX:are.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mathias Jonsson
Telefon 0708 53 52 06
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se