Customer Success Engineer (Swedish)

Customer Success Engineer (Swedish)

Börsnoterade Upsales växer så det knakar och med fokus på tech behöver vi skala vårt team ännu mer. Vi söker dig som vill vara en viktig del av en tillväxtresa och vara med och påverka på riktigt.

Upsales är ett snabbväxande techbolag som revolutionerar hur företag arbetar med försäljning. Upsales hjälper företag växa fortare genom att förenkla prospektering, förtydligar säljprocessen och skapa en högre förutsägbarhet i intäkterna och hjälper kunderna att ta bättre vara på merförsäljningsmöjligheter. Upsales levererar en helhetslösning för sälj och marknadsteamet genom vår produkt och service.

Som Customer Success Engineer är du ansvarig att leverera teknisk support för Upsales plattform till kunder, utvecklare och potentiella kunder över hela världen. Huvudsakliga målet för dig är att hjälpa våra kunder att uppnå sina resultat genom att använda Upsales plattform. Jobbet innebär att förstå och lösa tekniska frågor och kunna rekommendera hur de bäst ska arbeta med Upsales för att nå sina mål.

Du kommer bland annat att specialiseras inom Business Intelligence och API:er. Du kommer att lära dig hur du bygger komplexa rapporter och arkitekturen bakom dessa, samt hur kunder har byggt skräddarsydda lösningar mot vårt system. Har du tidigare erfarenhet av SQL, Javascript, API:er är det meriterande.

För att trivas i denna roll behöver du vara analytiskt lagd och älska att lösa komplexa problem. Du kommer att vara våra kunders affärs- och IT-guru.**

Dina arbetsuppgifter:

  • Leverera teknisk rådgivning till våra kunder.
  • Samla in nödvändig information för att på bästa sätt lösa frågor och problem kunderna frågar kring.
  • Se till att kunderna uppnår sina mål med Upsales.

Vi söker dig som har:

  • Examen inom systemvetenskap/civilingenjör eller motsvarande

  • Ett stort intresse av IT, teknik, webb och mjukvara

  • Är duktig på att lyssna in och verkligen förstå kundens behov innan du går på lösning, samt drivs av att lösa de utmaningar som dykler upp.

  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska

Upsales erbjuder:

  • Stora utvecklingsmöjligheter i ett etablerat och snabbväxande techbolag

  • Konkurrenskraftig lön

  • Brett förmånspaket

Övrigt/ansökan

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med placering på vårt kontor i centrala Stockholm. Tillsättning sker så snart som möjligt.

Tveka inte att söka rollen och följ med oss på vår resa att skapa en världsledande mjukvara för marknadsföring och försäljning för B2B företag.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.upsales.com/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upsales is a fast growing Swedish tech company active in the Enterprise Software Industry offering a platform for the Marketing and Sales Team. Our vision is to enable measurable sales & marketing greatness in B2B organizations. Our unified Sales & Marketing solution including Marketing Automation, CRM & powerful Business Intelligence in one integrated experience. Upsales has 40+ employees and over 2 000 customers in ten countries.